онлайн казино Украины

Ахметов зробив подарунок для life:)

Ахметов зробив подарунок для life:)Компанія "Астеліт" в кінці минулого тижня отримала ліцензію на CDMA-зв'язок.

Як пише "Комерсант-Україна", компанія розглядає можливість будівництва мережі мобільного інтернет-доступу з використанням цих частот.

"Експерти відзначають, що зараз компанії такий проект не по кишені - інвестиції оцінюються в $35-40 млн. На їхню думку, "Астеліт" прагне зберегти частотний ресурс для інвестицій в майбутньому", - зазначає видання.

У публікації йдеться, що ще з 1995 року на переданих частотах працювала мережа стільникового зв'язку в стандарті D-AMPS компанії DCC, яка приєдналася до "Астеліту" у 2006 році.

Тоді майже всі абоненти компанії перейшли в GSM-мережу life:), і вона практично не використовувала частоти.

Нова ліцензія видана на 12 регіонів: Київ, Севастополь, Крим, Київську, Дніпропетровську, Донецьку, Одеську, Харківську, Луганську, Запорізьку, Полтавську та Миколаївську області.

Зараз в Україні широкосмуговий інтернет-доступ за технологією CDMA надають оператори "Інтертелеком", ITC, PEOPLEnet і "МТС-Україна". Крім того, мобільний інтернет-доступ в стандарті UMTS надає "дочка" "Укртелекому" - компанія "Трімоб" в партнерстві з "Київстаром".

За даними дослідницької компанії GfK Ukraine, у 2011 році доступом в інтернет за допомогою мобільних модемів користувалося 3,7% населення країни старше 16 років, або більше 1,4 млн осіб.

Добавлено: 27-08-2012, 12:45
0
0

Похожие публикации


Наверх