онлайн казино Украины

Новий iPhone вийде в жовтні цього року

Новий iPhone вийде в жовтні цього рокуНове покоління смартфона iPhone від Apple матиме більш легкий і тонкий модуль дисплея і, ймовірно, з’явиться на ринку в жовтні цього року, повідомили ряд ЗМІ з посиланням на джерела серед постачальників компонентів для Apple і думки аналітиків.

Перші чотири покоління iPhone виходили на ринок у червні-липні, однак у минулому році Apple змінила цю традицію, представивши iPhone 4S в жовтні.

Новий iPhone, відомий так само як iPhone 5, швидше за все, отримає дисплейний рідкокристалічний модуль з інтегрованою сенсорною функціональністю, а замовлення розмістять на фабриках японських компаній Sharp та Toshiba Mobile Display, повідомило тайванське видання DigiTimes з посиланням на джерела серед виробників електронних компонентів.

Раніше Apple використовувала окремий тач-модуль, що розміщується поверх рідкокристалічного екрану. Інтегроване рішення дозволить зменшити товщину і вагу дисплея, що особливо важливо, якщо Apple вирішиться збільшити його розмір. До цієї моделі всі версії iPhone оснащувалися екраном з діагоналлю 3,5 дюйма, тоді як топові смартфони конкурентів давно комплектуються більшими дисплеями.

Крім того, використання модулів з інтегрованими сенсорами, масове виробництво яких, як передбачається, поки недостатньо налагоджено у Sharp і Toshiba Mobile Display, робить більш імовірним пізній дебют iPhone 5. Ще одним аргументом на користь появи смартфона не раніше жовтня можуть стати проблеми масштабування виробництва LTE-чіпсетів компанії Qualcomm, вважає аналітик Piper Jaffray Джин Манстер, якого цитує видання Apple Insider.

Згідно з інформацією, яка з’явилась раніше, у новій моделі iPhone Apple відмовиться від скляної задньої панелі на користь металевої від компанії LiquidMetal.

  • 0
Добавлено: 23-04-2012, 15:37
0
174

Похожие публикации


Наверх