онлайн казино Украины

Українців почали судити за коментарі та фото в соцмережах

Українців почали судити за коментарі та фото в соцмережахВ Україні почастішали випадки судових позовів через образливі коментарі в соціальних мережах та фото на сайтах знайомств.

Видання Weekly.ua наводить приклад, коли житель Підволочиська Тернопільської області подав до суду на іншого користувача за образливі висловлювання. Позивачу вдалося отримати 500 гривень моральної компенсації.

Схожий випадок трапився і у Вінницькій області: користувач соціальної мережі "Одноклассники" оскаржив у суді слова одного зі знайомих, який сказав, що той поганий батько.

Окрім цього, одному киянину, який розмістив на сайті знайомств знімки в оголеному вигляді, загрожувала кримінальна відповідальність. Від покарання його врятував колектив підприємства, де чоловік працював маркетологом. Колеги взяли його на поруки.

Схожий випадок трапився у Кіровограді, де експедитор однієї з приватних фірм створив групу ВКонтакті "Секс Кировоград +18" і розміщував в ній відповідний контент. Після того, як про це довідались правоохоронці, чоловіку присудили штраф у розмірі 1700 гривень.

  • 0
Добавлено: 6-04-2012, 12:27
0
347

Похожие публикации


Наверх