онлайн казино Украины

iPhone 14 Plus: нове втілення у ще більшому екрані

iPhone — бренд, що обирають за якість та технології, котрі покращуються з кожним поколінням. Сьогодні це не просто модний тренд чи примха, а реальна необхідність для багатьох у роботі та щоденному використанні. Тому новинки завжди привертають шквал уваги як серед хейтерів бренду, так і його фанатів.

Новий смартфон iPhone 14 Plus https://apptown.com.ua/product-category/iphone/iphone-14-plus не став виключенням. Він виділяється серед інших не лише зовнішністю і помітно збільшеними габаритами, а й вдалими рішеннями, що підвищують зручність. Смартфон підходить для тих, хто цінує простір, адже він має збільшений дисплей і час автономної роботи.


Головні особливості


Модель Плюс має ті ж самі чіпи, камери, матеріали, що і стандартна 14 модель. Але також його оснащено додатковими особливостями, що підкреслили вдалі рішення.

Переваги


- Найбільший в лінійці дисплей 6,7 дюйма.
- Великий об'єм батареї.
- Покращені камери та винятковий режим відео Action.
- Підвищена продуктивність.

Недоліки


- Відсутність телеоб'єктива.
- Відносно довгий процес заряджання.

Краща продуктивність втілена завдяки встановленню нового оптимізованого процесора A15 Bionic, що забезпечує покращену графіку.

Екран як головна особливість


Великий дисплей робить модель більшою за звичні. І хоча він залишається легшим за iPhone 14 Pro Max, однак для зручності краще використовувати Popsocket або спеціальний чохол, що допоможе утримувати його однією рукою. Збільшена діагональ дає більше місця для зручного читання, набору тексту або ж перегляду відео.

Крім того, покупці AppTow відмічають велику тривалість автономної роботи. Він може утримувати заряд протягом 2-3 днів активного використання, що довше ніж середньостатистичний смартфон. Але при цьому для повної зарядки необхідно виділити не менше 2 годин, відбувається процес за допомогою адаптера або бездротової зарядки.

Модель 14 Plus покращує все те, що пропонує користувачам базова модель останньої лінійки. Так з'явився покращений дизайн, що поєднує суперрозмір екрана та збільшений час автономної роботи. Не кожен новий смартфон може витримати 2 дні без підзарядки, тоді як цей Айфон може працювати протягом трьох діб активного використання.

  • 0
Добавлено: 22-03-2023, 11:05
0
227

Похожие публикации


Наверх