онлайн казино Украины

Apple пропонує австралійцям компенсацію через новий iPad

Корпорація Apple планує зв’язатись із австралійськими покупцями нового планшетного комп’ютера iPad, який підтримує мережі 4G, і запропонувати їм компенсацію.

Із такою пропозицією корпорація виступила після того, як Австралійська комісія з питань конкуренції та захисту споживачів звинуватила Apple у введенні покупців в оману і звернулася до суду. Справа в тому, що в рекламі нового iPad корпорація не уточнила, що австралійські оператори не підтримують стандарт 4G.

Apple у своєму повідомленні запевнила, що не збиралась вводити покупців в оману. У компанії пообціяли, покупців тепер інформуватимуть про технічні особливості iPad. В магазинах розмістять оголошення із роз’ясненнями основних питань про роботу в 4G та причини, через які новий iPad не зможе використовувати перспективне покоління мобільного зв’язку в Австралії.

У будь-якому випадку в першій половині квітня відбудуться судові слухання. Австралійські правоохоронці збираються вимагати від Apple припинення продажів нового планшета, виплати штрафу, внесення змін до тексту реклами, а також відшкодування збитків покупцям.


Источник: http://24tv.ua

Новости Технологии
  • 0
Добавлено: 29-03-2012, 14:57
0
160

Похожие публикации


Наверх