онлайн казино Украины

Для чого використовується машинна вишивка?

Машинна вишивка – це нанесення зображень на тканини, використовуючи спеціальне обладнання. Завдяки сучасним машинам можна відтворити написи та візерунки різних рівнів складності. Техніка максимально точно налаштовується, щоб досягнути реальної передачі кольору. Замовити машинну вишивку можна у компанії «Лакор» https://lakor.com.ua/nashi-poslugy/mashynna-vyshyvka/.

Чому варто замовити машинну вишивку на одязі?


Машинна вишивка застосовується для прикраси одягу, надання йому індивідуальності та вишуканості. Наносити можна різні малюнки, у тому числі логотипи та корпоративну символіку. Така вишивка чудово прикрашає речі із текстильного матеріалу, бейсболки та кепки, різний одяг, вироби із шкіри (натуральної чи штучної). До переваг використання машинної вишивки варто віднести:
- Об’ємний вигляд. Завдяки нашивці речі отримують красивий рельєф, а також привертає увагу. Тому це чудовий спосіб реклами та заохочення потенційних клієнтів. Також такі речі можуть слугувати чудовим бонусом для постійних партнерів чи замовників.
- Чудова стійкість нанесених малюнків. Нашивкам не страшні багаторазові прання, а також сонячні промені не шкодять. Також додатковою перевагою є те, що речі із вишивкою машинним методом можна прасувати.
- Безпека матеріалів. Для нанесення малюнків використовуються екологічно чисті нитки, вони є абсолютно безпечними, як для людини, так і для природи.
- Різноманіття відтінків. Завдяки великій кількості кольорів можна створювати унікальні малюнки із поліестерних, металізованих чи віскозних ниток. Завдяки цьому вдається підбирати фірмові кольори бренду.
Дуже чудово машинна вишивка підходить для створення шевронів, адже цей спосіб ідеальний для нанесення малюнків на щільні тканини.

Від чого залежить ціна?


Машинна вишивка активно використовується для орендування одягу, однак ціна визначається лише у індивідуальному порядку. Вартість розраховується, відштовхуючись від таких чинників:
- розміру малюнку, який наноситься на поверхню матеріалу;
- кольору основи, а також кількості ниток різних кольорів, що будуть використовуватися;
- тип нитки – звичайна для вишивки, поліестерна чи інша;
- тиражу;
- на яку тканину буде наноситися малюнок;
- якої товщини виріб, чи є кріплення. які потрібні додатково (липучки, у разі замовлення шевронів).
Замовляючи машинну вишивку у компанії «Лакор», можна розраховувати на чудовий результат та доступні ціни.

  • 0
Добавлено: 7-06-2022, 10:25
0
304

Похожие публикации


Наверх