онлайн казино Украины

Вибираємо між iPhone 11 покоління: базова або Pro-версія

iPhone 11 без сумніву залишається топовим актуальним флагманом навіть після виходу 12 покоління. На айфон 11 ціна в Україні стала доступнішою з виходом нового покоління. Вигідно придбати його можна на нашому сайті.



Лінійка iPhone 11 складається з базової, mini, Pro і Pro MAX версій. Якщо mini найкомпактніший смартфон лінійки, Pro MAX самий топовий і дорогий, то що з базовою та звичайної Pro версіями? У цій статті ми порівняємо їх, і розберемося який пристрій вибрати саме вам.


Зовнішній вигляд 


Прошка і базова версії не відрізняються дизайном, але все ж деякі зовнішні відмінності є. Про версія представлена в чотирьох кольорах - сірий космос, рожеве золото, срібло і темно-зелений колір. Базова в шести - чорний, білий, червоний, жовтий, фіолетовий і бірюзовий. Базові кольори виглядають стильно і дорого, а інші яскраво і незвично. Такий гаджет точно доповнить ваш стиль. Вага прошки становить 188 грам, а базової версії 194г. На обох пристроях присутні ідентичні датчики. 


Камера


Одна з причин покупки смартфонів Apple - широкі можливості камери і постобробки. На айфон можна робити професійні фото і відео, на ньому ж їх професійно обробляти і монтувати. Якщо ви шукаєте телефон за цим критерієм, то однозначно вибирайте pro-версію. Фронтальна камера не відрізняється, а ось основна камера трехмодульна на прошці і двухмодульна на базовій, бо на ній відсутній телефото об'єктив. Він відповідає за наближення і зйомку портретів.



На pro-версії присутня подвійна стабілізація, яка дозволяє отримувати більш чіткі і якісні фотографії і відео. Також можливості збільшити зображення на pro-версії значно ширше. В іншому можливості зйомки фото і відео однакові. 


Батарея


Показники автономності практично ідентичні. Ємність акумуляторів трохи відрізняється - 3110 мАг на базовій і 31190 мАг. Час автономної роботи при цій невеликій різниці практично не відрізняється - в обох випадках він досягає 17 годин. Доступна бездротова зарядка. 


Екран


Діагональ екрану базової 6,1 дюйма, а прошки 5,8. Технологія екранів також відрізняється. На pro-версії дорожчий дисплей Super Retina XDR з OLED-матрицею, а на звичайному 11 айфон Liquid Retina HD - дешевший IPS дисплей. 


Обсяг пам'яті


Дуже важливий критерій при виборі iPhone. Айфон 11 доступний на 64, 128 і 256 Гб, в той час як айфон 11 Про на 64, 256 і 512 Гб. Якщо вам потрібно досить пам'яті, то вигіднішою з точки зору ціни буде базова версія на 256 Гб. Ну а тим, кому потрібно багато пам'яті на телефоні - безперечно варто придбати pro-версію. 


Підсумок


Відмінності між iPhone 11 покоління: базової або Pro-версією все таки істотні. Не дивлячись на однакову продуктивність процесора і показники автономності, відмінності в екранах і можливості камер відчутні. На мій погляд найвигіднішою покупкою, якщо вам не потрібно робити професійні фото і монтувати відео є iPhone 11 на 256 Гб, з можливістю купити додаткову конфігурацію. А в нашому інтернет-магазині ви можете вигідно придбати iPhone 11 покоління, з хорошими умовами гарантії та доставкою по всій Україні. 

  • 0
Добавлено: 15-09-2021, 14:07
0
702

Похожие публикации


Наверх