онлайн казино Украины

"Айнтрахт" зустріне Різдво лідером другої Бундесліги

"Айнтрахт" зустріне Різдво лідером другої БундеслігиНайближчим до німецької еліти святкуватиме Брауншвайґ. На різдвяно-новорічну перерву лідером другої Бундесліги пішов жовто-синій "Айнтрахт".
Хоча перемога в останньому цьогорічному матчі далася саксонцям нелегко. Берлінський "Уніон" ще впродовж першого тайму двічі виходив уперед. Дубль оформив словак Адам Нємєц, забивши один м'яч головою, а інший - красивим дальнім пострілом.

У Брауншвайґа свій герой. Домінік Кумбела кожного разу відновлював статус-кво. Другий гол із пенальті вивів конголезького нападника в лідери бомбардирських перегонів. Та й цього Кумбелі видалося замало. Після перерви в його активі вже хет-трик!

В "Айнтрахті" забивати вміє не лише один футболіст. Це й продемонстрував Мірко Боланд, фактично вирішивши долю матчу. Останнє слово, втім, залишилося за столичними футболістами – 4:3.

Брауншвайґ- лідер, а відтак уже навесні може після 28-річної перерви повернутися до Бундесліги. До трійки найкращих входять також "Герта" та "Кайзерслаутерн".

Добавлено: 18-12-2012, 12:38
0
0

Похожие публикации


Наверх