онлайн казино Украины

Стадіон "Металіста" хочуть повернути у комунальну власність міста

Стадіон "Металіста" хочуть повернути у комунальну власність міста Про це заявив харківський міський голова Геннадій Кернес. Зараз стадіон фінансується, зокрема, і за рахунок обласного бюджету.

Перед Євро-2012 стадіон, який раніше знаходився на балансі міста, був відданий в розпорядження Харківський області. Вона і була замовником реконструкції "Металіста".

Президенту Олександру Ярославському крім футбольного клубу "Металіст" належить не сам стадіон, а підтрибунні приміщення, де розташовані віп-ложі, ресторан. У даний момент харківський клуб орендує "Металіст Стедіум".

"Ми точно розуміємо, що такий великий і комфортний об'єкт, як стадіон, повинен працювати на місто. Клуб "Металіст" має дуже великі пільги. Можливо, ми розглянемо питання про приватизацію стадіону. Якщо пан Ярославський захоче його викупити, ми йому скажемо спасибі. Але зараз хочу сказати, що цей стадіон не є власністю пана Ярославського.

Це комунальна власність харківської обласної громади. 70% інвестицій в цей стадіон були зроблені за рахунок різних бюджетів - місцевого і державного", - зазначив Кернес в інтерв'ю "Українській правді".

Добавлено: 30-11-2012, 12:42
0
0

Похожие публикации


Наверх