онлайн казино Украины

Нічия як перемога, або дежавю. "Палермо" - "Мілан" - 2:2

Нічия як перемога, або дежавю. "Палермо" - "Мілан" - 2:2Попри домінування "Палермо" у перші 60 хвилин, "червоно-чорні" не здалися і відіграли за 11 хвилин два голи. Щоправда на більш сенсаційну ремонтаду не спромоглись.

Дві попередні гри дались сицилійцям украй важко - по 0:0 відмотали. чим стомили і себе, і шановну публіку. Тому цього разу одрази взялись до справи.

Капітан "Палермо" Фабріціо Мікколі не використав трьох ідеальних нагод у першому таймі, проте вже у компенсований до першої половини час суперники подарували йому пенальті через необачну гру рукою Абате. Амелія напрямок вгадав, але цього було недостатньо. Міланці шанси мали, але не так багато - непогано крутив голови захисникам Пато, Монтоліво і Ночеріно старались діяти продуктивно.

"Палермо" швидко закинув другий, а за древньою італійською традицією, хто веде два м'ячі, може починати святкувати, але при цьому від вас вимагають строгої гри в обороні і мінімального витання у хмарах. Сицилійцям останніх пунктів договору виконати не вдалось, за що й поплатились. Емануельсон замінив у перерві інертного Фламіні, після чого "гра пішла". Вийшов свіженький Боян, і стало гаряче біля володінь Уйкані. Інший нападник "россонері" Пацціні взагалі замінив центрального захисника Єпеса.

Що ж, можемо сміливо казати, що Аллегрі вкотре вивів не той склад і обрав не ту тактику на одну половину гри, проте повністю реабілітувався на всіх напрямках у наступній. Щось схоже було і з "Лаціо", коли "горіли" 0:3 і майже відігрались. Цього разу знову два голи у відповідь. Не втомлюємось відзначимо "Фараона" Ель-Шаараві, який поступово виростає у справжні лідери.

Глядачі ж, мабуть, пережили дежавю, адже після голу Брієнци були одні відчуття - це кінець, прощавай, Максе Аллегрі! Потім команда знову дряпалась нагору і практично врятувала мертвий матч. Ніби й найкращий тайм у виконанні "Мілана" в сезоні, проте для команди такого рівня це відчутно замало. А може, таки дати йому час і шанс, цьому Аллегрі? Уміє ж бо ламати хід гри на свою користь цей синьйор, не безнадійний тренер, а таких ще пошукати. Черговий матч надії для прихильників "Мілана". Коли вже прийдуть матчі успіху та переконливості (бажано, у обох таймах)?

"Палермо" - "Мілан" - 2:2 (1:0)

Голи: Мікколі, 45+1 (пен.), Брієнца, 57 - Монтоліво, 69, Ель-Шаараві, 80

Попередження: Гарсія, 58, Сетто, 74 - Бонера, 2, Констан, 23, Фламіні, Мексес, 86

Добавлено: 31-10-2012, 12:20
0
0

Похожие публикации


Наверх