онлайн казино Украины

БАТЕ розірвав "Баварію", "Челсі" тріумфував у Данії. ЛЧ. 2 тур.

БАТЕ розірвав "Баварію", "Челсі" тріумфував у Данії. ЛЧ. 2 тур."Валенсія" розібралася у домашній грі з "Ліллем", "Челсі" не мав проблем у Данії в групі "Шахтаря", а беззаперечний матч дня відбувся у Мінську, де БАТЕ всипав білоруського перцю "Баварії".

БАТЕ у цьому сезоні ще нікому не програвав - ані в чемпіонаті, ані в шести кваліфікаційних матчах ЛЧ, ані в її основному розіграші. "Баварія" у Бундеслізі вже 6 матчів поспіль дуже впевнено і красиво трощить усіх опонентів.

Підопічні Гончаренка до групового турніру вважались постачальником очок для іспанської, французької на німецької команд. Знаючи про симпатичну гру команди та практично повну відсутність легіонерів, а також молодого амбіційного і впевненого у своїх силах тренера, навіть шкода було, що борисовчани потрапили у таку групу смерті для себе. Але ось минули два тури, а БАТЕ двічі відвантажив суперникам по 3 голи, пропустивши лише по разу, і білоруси тепер не просто абсолютні лідери, але й з відривом від найближчого переслідувача у 3 пункти!

Кому пощастило повністю переглянути гру БАТЕ проти "Лілля", той підтвердить - спостерігати за грою білорусів одна насолода. У центрі поля Алєксандр Глєб, у нападі Віталій Родіонов, досвідчені гравці національної збірної, у воротах надійний Андрій Горбунов, який витіснив з рамки молодого Гутора, у півзахисті стрімкі Володько та Павлов, які здатні, немов на велосипеді, обігнати півзахисні та оборонні порядки суперників. Та й вся команда загалом діє впевнено, комбінаційно і без жодного страху в очах та мандражу в ногах. Команда Гончаренка навіть чимось нагадує величне "Динамо" Київ його найкращих часів у Лізі чемпіонів.

Тому дивуватись черговому розриву на контратаках європейського фаворита можна, бо це поки що природно, але незабаром це може стати моветоном. Адже за грою саме БАТЕ переважає усіх суперників по групі. Так, "Баварія" могла забивати у першому таймі, коли Кроос, обігравши кіпера, катнув у стійку порожніх воріт, "Баварія" потужно замикала білорусів на їх половині, не розуміючи, чому ті не хочуть здаватися під добрячим натиском. Проте, якщо рахувати класні моменти, то БАТЕ (особливо у другому таймі) навіть переважав німецького гіганта, який також провів непогану гру.

Можна навіть сказати, що справа зовсім не в недооцінці "Баварії", а це саме заслужена перемога безстрашного БАТЕ з позиції сили, яке на останніх хвилинах у плані фізичних кондицій переграло німецьку машину, втікаючи на останніх хвилинах (з молодечим азартом і блиском в очах) у чергові атаки. Вони знову ідеально використовували будь-який вільний простір, кожнісіньку зону, яка звільнялася завдяки продуманим діям у центрі поля та на флангах, бігли в атаку чисельними силами і практично не грали на відбій. Хлопці Віктора Гончаренка діяли вишукано, стрімко, тонко та ефективно. Звісно, без везіння. яке важливе у всіх сферах життя, не обійшлося. Але й воно абсолютно не стало вирішальним чинником. Вітаємо сусідів-білорусів з надзвичайно достойною ГРОЮ, а також стовідсотковим результатом. Тепер потрібно просто не заблукати у хмарах після тріумфу, а міцно стоячи на ногах, продовжувати кувати результат, що може перерости в історичний успіх.

Щодо інших матчів, то у Данії, попри впевнену перемогу "челсюків", данці могли зрівнювати рахунок, але влучили у стійку, після чого в останній 10-хвилинці просто розвалились. Та все одно "данська "Барселона" продемонструвала добротні 80 хвилин гри, щоправда її знову розривали в заключній частині двобою, як це було в Донецьку. Відзначимо також, красивий голасо центрбека Давіда Луїша зі штрафного, дивимось і насолоджуємось!

"Валенсія" у досить рівній грі здолала "Лілль" завдяки дублю бразильця Жонаса, який полюбляє забивати саме в ЛЧ. Особливо вартий Вашої уваги другий гол "кажана". Якщо за грою все дуже погано і навіть безнадійно, то за пунктами і не скажеш, що "Лілль" тепер практично без шансів, адже команда Руді Гарсії відстає від "Баварії" та "Валенсії" на 3 пункти. Проте особливої віри в перспективи "догів" немає, але не будемо забігати наперед.

Тарас Котів, Футбол24

"Валенсія" - "Лілль" - 2:0 (1:0)

Голи: Жонас, 38, 75

Вилучення: Дебюші, 86 ("Л")

Добавлено: 3-10-2012, 13:09
0
0

Похожие публикации


Наверх