онлайн казино Украины

Команда Жадсона не втримала перевагу над "ЛДУ Лоха"

Команда Жадсона не втримала перевагу над "ЛДУ Лоха"Невгамовні дебютанти. Еквадорська "ЛДУ Лоха", сенсаційно вибивши із Кубка Судамерікана уругвайський "Насьональ", тепер не має наміру поступатися й бразильським опонентам. Принаймні в домашньому поєдинку "ведмежі кігті" нав'язали "Сан-Паулу" абсолютно рівну боротьбу.

Перший по-справжньому небезпечний момент у грі створили саме господарі. Рожеріу Сені з допомогою захисника упорався з загрозою. Не забиваєш у чужі ворота - забиваєш у свої. Саме так переінакшили відомий футбольний афоризм в Еквадорі. Через три хвилини прикрий рикошет від колумбійця Бермудеса засмутив трибуни.

Набагато ефектнішим вийшов гол у відповідь. Педро Ларреа, який у складі іншого ЛДУ - столичного - вже вигравав і Кубок Судамерікана, і Копа Лібертадорес, впевненості у власних силах не бракує. Траекторія м'яча після удару опорного хава стала несподіванкою навіть для Сені. Суперники мали нагоди відзначитись і після перерви.

Екс-гравець донецького "Шахтаря" Жадсон добре подав зі штрафного. Паулу Міранда старань п'ятиразового чемпіона України не оцінив. Автором диво-голу ледь не став Франклін Салас, однак переграти зіркового бразильського голкіпера не вдалося. 1:1 - матч-відповідь відбудеться через місяць.

Добавлено: 27-09-2012, 18:47
0
0

Похожие публикации


Наверх