онлайн казино Украины

"Атлетіко Мінейро" розгромив "Палмейрас", а "Сантос" та "Сан Паулу" переможця не виявили

"Атлетіко Мінейро" розгромив "Палмейрас", а "Сантос" та "Сан Паулу" переможця не виявилиРоналдінью та компанія досі у ролі наздоганяючих. "Атлетіко Мінейро", яке у чемпіонаті Бразилії із грою у запасі посідає другу сходинку, і надалі відстає від лідера на два пункти.

Піднятись вище у турнірці не допомогла і домашня перемога над "Палмейрасом". Майже впродовж усього матчу “зеленим” доводилось відбиватись.

Вперше переграти оборону гостей “півням” вдалось на 53-й хвилині. Подачу з кутового замкнув Сілва. А поки “поросята” думали як би вирівняти становище, господарі зуміли подвоїти перевагу.

Бернард вирвався один-на-один з голкіпером і безпомилково відправив м’яча точно у кут. А на останній хвилині основного часу після помилки захисту форварду вдалось оформити дубль - 3:0.

А тим часом одне з найпринциповіших дербі у Бразилії завершилось досить мирно. "Сантос" та "Сан Паулу" не змогли забити бодай голу. Команда екс-гравця донецького "Шахтаря" Жатсона увесь ігровий час володіла ініціативою і створювала гострі моменти.

Однак реалізувати жодного так і не вдалось. Натомість "Сан Паулу" відзначився лише червоною карткою. Денілсона вилучили вже наприкінці матчу - 0:0.

Добавлено: 10-09-2012, 12:33
0
0

Похожие публикации


Наверх