онлайн казино Украины

Михайличенко: Гра не принесе користі ні нам, ні "гірникам"

Михайличенко: Гра не принесе користі ні нам, ні "гірникам" Спортивний директор "Динамо" Олексій Михайличенко прокоментував результат жеребкування 1/16 фіналу Кубка України з футболу.

- З урахуванням того, що 14 вересня "Динамо" грає з "Карпатами", 18-го - візит до "ПСЖ" в Париж, а 29-го - зустріч на "Олімпійському" з "Зорею", черговий поєдинок з "Шахтарем" на "Донбас Арені"двадцять третього ущільнює календар до межі. Чи не так, Олексій Олександрович?

- Мені здається, зустріч на даному етапі не принесе користі не тільки нам, але і "гірникам". І справа не тільки в календарі, який, до слова, непростий і для нас, і для суперників - не так багато часу пройде з моменту останньої зустрічі в чемпіонаті, тому, боюся, не встигнуть вщухнути емоції, які в будь-якому випадку викликає зустріч двох найсильніших клубів країни. Думаю, було б краще, зіграти з "Шахтарем" на більш пізній стадії - і з емоційної, і з турнірної точки зору.

- Але жереб сліпий...

- Я це розумію, але залишаюся при своїй думці: зустрічі грандів значно цікавіше виглядають, якщо проходять на чвертьфінальній, півфінальній, а то й фінальній стадії, як це бувало в минулі роки. Якщо не зраджує пам'ять, до 2009-го з донецькою командою ми зустрічалися тільки у вирішальних матчах кубкового турніру. Не в образу іншим клубам буде сказано, з іншими учасниками або без одного з нас фінал здається менш яскравим і інтригуючим. В той же час не схильний закликати до змін у регламенті: це Кубок, і зустрічі навіть в 1/16 фіналу суперників такого рівня роблять його непередбачуваним. Тут вже висловлюю позицію не спортивного директора "Динамо", а простого вболівальника.

- І все ж: вам подібна іронія долі здається випадковою чи ви бачите в ній якусь закономірність?

- Я не був присутній при жеребкуванні, тому розмірковувати на цю тему предметно не візьмуся. Однак практично переконаний, що мову слід вести про випадковість ...

Добавлено: 6-09-2012, 12:58
0
0

Похожие публикации


Наверх