онлайн казино Украины

Лейтон Бейнс - головний претендент на місце Ешлі Коула

Лейтон Бейнс - головний претендент на місце Ешлі КоулаУ Андрія Ярмоленка - новий візаві. Замість травмованого Ешлі Коула, лівий фланг захисту збірної Англії у найближчих матчах, найімовірніше, "цементуватиме" Лейтон Бейнс.

Вибір Роя Ходжсона цілком прогнозований: 27-річний захисник "Евертона" прекрасно зарекомендував себе у стартових матчах Прем’єр-ліги проти "Манчестер Юнайтед" та "Астон Вілли".

“Якщо наставник обере мене - це, без сумніву, фантастичний шанс. Упродовж останніх років Ешлі Коул незмінно виступав на цій позиції і будь-кому важко повноцінно замінити його. Тож, якщо у мене випаде така нагода, я спробую не змарнувати свого шансу”, - сказав захисник збірної Англії Лейтон Бейнс.

Наразі Бейнс провів за головну команду "Трьох левів" лише дев’ять поєдинків, щоправда розпочинав він ті матчі здебільшого з лави запасних.

Небагато міжнародного досвіду і в ще одного захисника Гарі Кехіла. Утім , у представника "Челсі", на відміну від колеги по амплуа, місце в основному складі гарантовано.

“Очевидно, що ми хочемо добре розпочати відбірковий цикл. Попереду довгий шлях, але наразі ми концентруємось на двох найближчих матчах проти Молдови та України. Ми зараз у непоганій формі, зіграли кілька матчів у чемпіонатах, тож усі добре готові”, - запевнив захисник збірної Англії Гарі Кехіл.

Уже 7 вересня готовність “Трьох левів” у Кишиневі перевірять молдавани, а одинадцятого вересня на "Уемблі" англійці приймають збірну України.

Добавлено: 6-09-2012, 12:57
0
0

Похожие публикации


Наверх