онлайн казино Украины

Бліц-огляд товариських матчів

Бліц-огляд товариських матчів Рой Ходжсон знає як перемагати українців. До снаги "трьом левам" упоратись і з віце-чемпіонами Європи "Скуадрою Адзурою".
Отримавши ляпаса від Даніеле де Россі уже на п’ятнадцятій хвилині, англійці таки схилили шальки терезів на власну користь у товариському спарингу. Ягелка ще до перерви довів, що це британці навчили всю Європу грати на другому поверсі - 2:1.

На Карибах свої сили після тріумфального Євро випробовували чемпіони іспанці. І відверто розчарували свого наставника Вісенте дель Боске. Сто тридцять сьомій збірній планети "фурія" забила лише двічі та ще й пропустила.

Ефектні постріли Касорли і Фабрегаса і відповідь від господарів у виконанні Сінтрона. Пуерто-ріканці святкували так ніби виграли мундіаль.

Хлопчиків для биття собі у суперники обрали і португальці. Але скромна збірна Панами трималася гідно і залишала арену у Фару із високо піднятою головою. Зате Олівейра і Роналду можуть спокійно посперечатись за перемогу у рейтингу найкращих голів товариських спарингів.

Збірні Франції та Уругваю у цьому конкурсі участь не беруть через те, що стадіон у Гаврі голів так і не побачив, надто класно діяли на останньому рубежі голкіпери - Льоріс і Муслера.

Інша справа, матч у хорватському Спліті, де господарі на пару зі швейцарцями влаштували справжню гольову гонку. Одним із героїв цього марафону став нападник "Шахтаря" Едуардо, та його дубля господарям не вистачило аби бодай втримати нічию.

Дуплетом вистрелив і опонент Міро Гаврановіч. Проте нападник "Цюріха" не єдиний, хто активно діяв попереду - 4:2.

Добавлено: 16-08-2012, 11:43
0
0

Похожие публикации


Наверх