онлайн казино Украины

Дайджест: Бразилець не хоче в Україну, а Марадона - в Аргентину

Дайджест: Бразилець не хоче в Україну, а Марадона - в АргентинуБразильська діаспора у "Шахтарі" чекала на поповнення. Однак 21-річний захисник Бруно Увіні переїжджати до України відмовився навіть за 3 мільйони євро. Очікується, що оборонець "Сан-Паулу" та збірної Бразилії опиниться в римській "Ромі".

Шахін у "Фенербахче"...

На реабілітацію - на етнічну батьківщину. За інформацією турецької преси, "вершкові" віддали Нурі Шахіна у річну оренду у "Фенербахче". Хавбек, який коштував "Реалу" 12 мільйонів євро, з’явився на полі лише в 10 матчах і забив єдиний гол.

... а Гекас у "Леванте"

Не пішло у Туреччині, може піде в Іспанії. Грецький форвард Теофаніс Гекас, який нещодавно захищав кольори "Самсунспора", готується до переходу у "Леванте". Для здійснення трансферу залишились формальності – медогляд і підписання паперів.

Марадона не хоче в Аргентину

Дієго Марадоні не хочеться повертатись до Аргентини. Після річного перебування в Об’єднаних Арабських Еміратах тренер не проти попрацювати в Китаї. Конкретних пропозиції у Марадони поки немає, але це питання часу, переконаний екс-наставник збірної Аргентини.

Добавлено: 15-08-2012, 12:57
0
0

Похожие публикации


Наверх