онлайн казино Украины

Велбек ніяк не домовиться з "МЮ"

Велбек ніяк не домовиться з "МЮ"Денні Велбек продовжує вести переговори з "Манчестер Юнайтед" щодо підписання нового контракту.

У 21-річного форварда залишився останній рік за чинним контрактом з "червоними дияволами", але його представники і керівники клубу не можуть домовитися з приводу умов нового чотирирічною угоди з футболістом.

Зараз Велбек отримує 15 тисяч фунтів на тиждень, а його представники наполягають, щоб за новим контрактом зарплата гравця зросла в чотири рази, і склала 60 000 фунтів. У клубі ж, судячи з усього, наполягають на сумі в 40 000 фунтів на тиждень в якості базової зарплати, яка може досягти цифри в 60 000, виходячи від кількості проведених Велбеком матчів.

Велбека на переговорах представляє його старший брат Кріс, який вважає, що форвард "МЮ" цілком заслуговує на те, що вони просять, враховуючи 12 голів футболіста в 38 матчах минулого сезону, і виступи Велбека в складі збірної Англії на ЄВРО-2012, гол якого в ворота збірної Швеції був визнаний одним з найкрасивіших на турнірі. Клуб поки не готовий піти на компроміс і поміняти свою позицію, щоб знайти золоту середину в питанні зарплати футболіста.

Добавлено: 11-07-2012, 13:33
0
0

Похожие публикации


Наверх