онлайн казино Украины

Кассано і Балотеллі виводять у чвертьфінал. Італія - Ірландія - 2:0

Кассано і Балотеллі виводять у чвертьфінал. Італія - Ірландія - 2:0Збірна Італії таки у чвертьфіналі, а от ірландці покидають Євро-2012, так і не набравши жодного очка у групі.

Хоча у поєдинку з аппенінцями “хлопці у зеленому” виглядали доволі пристойно. Навіть атакували досить небезпечно. Тільки от їм або не вистачало фарту, або ж італійців рятував Буффон. Хоча Джіджі все ж таки не доводилося вступати у гру надто часто.

Італія також наднебезпечних моментів попереду не створювала, проте Гівену довелося попрацювати дещо більше, аніж його партнеру з протилежного боку поля. Та двічі Шей таки не зумів виручити. На 35-й хвилині Кассано, після пасу Пірло, проштовхнув круглого у ворота.
Та гол зовсім не деморалізував ірландців і вони продовжили шукати ключі до воріт Буффона. Тим паче, що й італійці, боячись втратити перевагу, більше думали про захист, аніж про атакувальні дії. Та все ж таки час від часу Гівена турбували то Кассано, то де Россі, то ді Натале.

А забив Маріо Балотеллі, який, власне, і замінив ді Натале у середині другого тайму. Вже під саму завісу гри Маріо вдало приклався до м'яча і тим самим зняв усі питання про переможця.
Зважаючи на те, що рахунок у паралельному матчі групи Іспанія - Хорватія - 1:0, далі крокують апеннінці та піренейці.

Детальніше ж про британсько-італійське протистояння дізнайтеся з нашої онлайн-трансляції Італія - Ірландія.

  • 0
Добавлено: 19-06-2012, 12:05
0
171

Похожие публикации


Наверх