онлайн казино Украины

Останній шанс чехів? Греція - Чехія. Анонс

Останній шанс чехів? Греція - Чехія. АнонсЦей матч розпочне 2-ий тур на Євро-2012.

12 червня. 19:00. Вроцлав. Міський стадіон.

Арбітр - Стефан Ланнуа (Франція).

Пряма трансляція на телеканалах “Футбол” та “Першому Національному".

У матчі-відкритті з поляками Греція зіткнулася із першими серйозними кадровими проблемами - наступну гру пропустять обидва центральні захисники. А захист, як відомо, головна стратегія еллінів.

У Авраама Пападопулоса розрив зв'язок (є інформація, що він уже відправився додому, тож Євро для нього закінчилось). Швидше за все, в грі з чехами місце в стартовому складі займе його однофамілець - Кіріакос Пападопулос. Крім цього, Папастатопулос отримав червону картку і також буде змушений пропустити гру з чехами. Це, звісно, хороша звістка для чеської збірної, адже вони не можуть забити грекам уже протягом трьох матчів. В тому числі і на переможному для Греції Євро-2004. Тепер є шанс покращити невтішну статистику.

Зважаючи на становище, нічийний результат з поляками греки можуть більше розцінювати як позитивний, аніж навпаки. Як-не-як, нічия з господарями турніру важлива навіть з психологічної точки зору.

А от чехи відверто здивували, розгромно програвши росіянам. Перед турніром команда Білека вважалась одним з фаворитів групи А, однак тепер їй більше пасує статус аутсайдера. Можливо, після першого туру фаворити і аутсайдери - умовний розподіл, але тут справа в іншому - Чехія виглядала відверто мляво. Слабенька гра в нападі, ще слабша в захисті.

В одному з інтерв'ю Петр Чех запевнив, що його команда вже зробила висновки з першого матчу і готова перемагати греків у Вроцлаві. Ще б пак, поразка практично залишить чехів за бортом Євро вже після другого туру. А от греки у вигіднішому становищі. Навіть нічийний результат у цьому матчі залишить їм непогані шанси на чвертьфінал, адже в наступному турі в матчі з росіянами все залежатиме від підопічних Сантуша.

Букмекерська контора William Hill дає наступні коефіцієнти на матч Греція - Чехія:

Перемога Греції - 3,1 Нічия - 3,3 Перемога Чехії - 2,3

  • 0
Добавлено: 12-06-2012, 11:54
0
200

Похожие публикации


Наверх