онлайн казино Украины

Платіні: Рішення щодо "Тоттенхема" справедливе

Платіні: Рішення щодо "Тоттенхема" справедливеУЄФА в майбутньому перегляне поправку в регламенті Ліги чемпіонів, за якою "Тоттенхем" не зміг кваліфікуватися в Лігу чемпіонів, хоча завершив сезон на четвертому місці в англійській Прем'єр-лізі.

Справа в тому, що переможцем турніру став "Челсі", який за результатами чемпіонату не забезпечив собі місце в наступному розіграші. Згідно з регламентом "Челсі" автоматично замінює клуб, який отримав останню путівку в Лігу.

Наставник "Тоттенхема" Харрі Реднапп назвав таке рішення нечесним, хоча глава європейської футбольної організації вважає інакше.

"Ми вирішили не змінювати правила і не вносити ніяких змін у регламент протягом трьох років. А отже, через три роки ми можемо розглянути питання про зміни. Я не вважаю, що ситуація з "Тоттенхемом" несправедлива. Вони знають правила, вони знали, що мали фінішувати на третій позиції, щоб потрапити в Лігу чемпіонів", - підкреслив Платіні.

Наостанок колишній гравець туринського "Ювентуса", за який виступав у 1982-1987 рр., пожартував: "Ось якщо б "Ювентус" став четвертим, я б переглянув це правило".

  • 0
Добавлено: 24-05-2012, 10:27
0
266

Похожие публикации


Наверх