онлайн казино Украины

У Києві презентували квитки ЄВРО-2012

У Києві презентували квитки ЄВРО-2012Квиток на матч ЄВРО-2012 матиме шість-сім ступенів захисту, а в основі його дизайну – символіка майбутнього чемпіонату.

Про це стало відомо під час урочистої презентації перепусток на поєдинки турніру, яка пройшла в понеділок, 23 квітня, на головній арені континентальної першості з футболу - НСК "Олімпійський" в Києві.

Основний фон квитка - фіолетовий. На ньому зображена квітка, символ турніру, на якій зазначений порядковий номер поєдинку. На двох листках квітки відображені прапори країн, чиї збірні беруть участь у грі. Тут також зазначена інформація про приймаючий стадіон зі схемами розміщення та входів, а усі основні захисні елементи розташовано на зворотному боці квитка.

Дизайн перепустки на прикладі тікета на перший матч збірної України 11 червня проти команди Швеції представили переможниця конкурсу дитячого малюнку до Євро-2012 Даринка Ковтун, директор МОК "ЄВРО-2012 Україна" Маркіян Лубківський та операційний директор УЄФА Мартін Каллен.

"Квиток матиме шість-сім рівнів захисту. Основні з них - голограма та унікальний ідентифікаційний код. Ще п’ять-шість ступенів знатимуть стюарди, які працюватимуть безпосередньо на стадіонах", - проінформував Мартін Каллен.

  • 0
Добавлено: 23-04-2012, 15:32
0
161

Похожие публикации


Наверх