онлайн казино Украины

Президент "Баварії": "Реал" взагалі не має права грати в єврокубках

Президент "Баварії": "Реал" взагалі не має права грати в єврокубкахКерівник мюнхенської "Баварії" Улі Хьонесс вкотре піддав критиці іспанські клуби, які, на його думку, не мають права брати участь в єврокубкових змаганнях через величезні борги.

На чолі згаданих команд, звичайно, виявився мадридський "Реал", який уже сьогодні, 17 квітня, зійдеться з баварцями у першому матчі півфінальної серії Ліги чемпіонів.

"Я поважаю "Реал" за його багатолітні традиції. Єдине, що мені дуже не подобається , це те, що іспанські клуби здобувають тріумфи незважаючи на несплачені власні борги. Це поважна проблема", - зазначив Хьонесс.

"Не розумію, як такі клуби можуть мати 750 мільйонів євро боргу! Це поза межами мого розуміння! Німці дають їм стільки грошей, аби пережили фінансову кризу, а потім відбуваються такі речі.

Вважаю, що до кожного клубу мають застосовувати один і той же підхід. Це неправильно, коли багато років в Іспанії вони платили за гравця 25% податку, а в Німеччині ця суму становила 45%", - підсумував президент "Баварії".

  • 0
Добавлено: 17-04-2012, 14:25
0
239

Похожие публикации


Наверх