онлайн казино Украины

Шевченко – до США, Трапатоні – у «Дніпро»?

Капітан національної збірної України Андрій Шевченко після завершення чемпіонату Європи 2012 року може продовжити кар’єру в Сполучених Штатах Америки або Об’єднаних Арабських Еміратах. Про це в інтерв’ю італійському порталу Tuttomercatoweb.com розповів футбольний агент Фабіо Парізі. За його словами, нападник не прийматиме жодних рішень з приводу свого майбутнього до закінчення першості континенту. «Зараз Андрій знаходиться в Лондоні, де заліковує травму. Через декілька днів він буде в повній готовності. Щодо свого майбутнього Шевченко не збирається нічого обговорювати до чемпіонату Європи, де він буде капітаном збірної-господарки. Так, він має пропозиції з США та ОАЕ, але він не хоче сьогодні брати на себе жодних зобов’язань. Після Євро-2012 він спокійно сяде і розгляне всі пропозиції», – розповів агент ФІФА.

Водночас, туринська газета «Tuttosport» інформує про можливі зміни на тренерській лаві дніпропетровського «Дніпро». За даними видання, керманич дніпропетровського клубу Ігор Коломойський розглядає можливість запрошення до команди після Євро-2012 одного з тренерів збірних-учасниць турніру.

Головні фаворити – наставник збірної Ірландії Джовані Трапатоні та тренер хорватів Славен Білич. Цікаво, що обидві збірні сперечатимуться за вихід з групи С Євро -2012, де їх суперниками є італійці та іспанці.


Источник: http://uafan.net

  • 0
Добавлено: 12-03-2012, 13:14
0
175

Похожие публикации


Наверх