онлайн казино Украины

В області більше купують ліків та бензину

В області більше купують ліків та бензинуЗа січень–вересень 2012р. підприємства (юридичні особи), які здійснювали роздрібну торгівлю та ресторанне господарство, реалізовали населенню споживчих товарів на 4553,5 млн.грн.
Це на 12,9% більше в порівнянних цінах, ніж за січень–вересень 2011р.
Повідомляє Головне управління статистики у Чернігівській області.
У структурі роздрібного товарообороту 48,7% припадало на продовольчі товари. Серед продовольчих товарів у роздрібному товарообороті торгової мережі переважав продаж м’ясних, молочних, включаючи сир сичужний, плавлений і кисломолочний, та рибних продуктів, кондитерських, хлібобулочних та тютюнових виробів, алкогольних напоїв.
Частка продажу непродовольчих товарів склала 51,3%. Серед непродовольчих товарів значні обсяги продажу припадали на бензин, товари фармацевтичні, автомобілі та автотовари, матеріали будівельні, дизельне пальне, прилади електропобутові, газ стиснений та скраплений для автомобілів.
У роздрібній торговій мережі 70,8% реалізованих товарів були вироблені на території України, у тому числі частка вітчизняних продовольчих товарів становила 90,4%, непродовольчих – 53,7%.

Добавлено: 26-12-2012, 10:19
0
0

Похожие публикации


Наверх