онлайн казино Украины

Чи душитиме Симоненко Ляшка?

Чи душитиме Симоненко Ляшка?Депутати від Чернігівщини у перший парламентський день були активними і потрапляли в об’єктив власного фотокореспондента «Високого Валу» у Верховній Раді України Дениса Кривопалого.
Рівних Олегу Ляшку не було. За горлом. Він насідав на головного комуніста Симоненка. Олег Валерійович так морально дістали товариша Петра, що Симоненко (подумки)мабуть кілька разів кинувся душити нашого земляка. Як Адам Мартинюк колись.
Хоча таке навряд чи можливе зараз. Адже, видно, «Свобода» на чолі з Тягнибоком порве, як ганчірку, компартію разом з комуністичною ідеєю . Їм тільки привід дай . Навіть за Ляшка, якщо він не приєднається до більшості.
Було помітно, що наш депутат Іван Куровський не співав гімн своєї держави. Атрошенко співав. Він був ініціатором співу гімну і в Чернігівській обласній раді.
Зверніть увагу – вся опозиція і «Свобода» співали так – аж кулуари здригалися.
У портфелі редакції уже є багато цікавих фото, які покажуть наших депутатів з усіх боків.
Поки що не було видно Ігоря Рибакова. Він скоромно сидів у другому ряду перед трибуною. Він не приїжджав, як і Рудьковський, і на ювілей Чернігівської області. Може хоч у парламенті його побачимо? Активним.
Як передбачалося, Владислав Атрошенко уже домовляється. По-діловому. Правда, ми ще не бачили його голосувань і не знаємо, коли він натискав кнопку. Скоро дізнаємось.
Микола Рудьковський виглядає лондонським денді. Цікаво, з якою то жінкою Микола Миколайович чи то цілувалися, чи то перешіптувалися?
Валерій Дубіль, видно, співав гімн, давав інтерв’ю телеканалу “Рада» і не встиг прикластися до Табалових - бажаючих було надзвичайно багато . Черга не дійшла.
Втім, поки що досить. Час аналізувати, що відбувається у Верховній Раді.

Добавлено: 13-12-2012, 11:40
0
0

Похожие публикации


Наверх