онлайн казино Украины

Е-урядування на Чернігівщині

Е-урядування на ЧернігівщиніПредставники органів місцевого самоврядуваннята громадського сектору з Городні, Коропа, Корюківки, Щорса та Чернігова навчались основам функціонування системи електронного урядування на тренінгу, що відбувся 19 листопада 2012 р. в Чернігівській міській раді.

Повідомляє представник Центру «Добро чин» Наталія Максименко.

Навчальний захід організований Центром «Доброчин» з метою ознайомлення з існуючими прикладами застосування електронних технологій в Україні та Східній Європі.

Станіслав Віхров, заступник міського голови, привітав учасників заходу, підкресливши актуальність електронного врядування. Адже електронні технології охоплюють все більше сфер життя суспільства і можуть використовуватись для переходу на новий рівень роботи органів місцевого самоврядування і державної влади та їх взаємодії з громадянами.

Тренери муніципально-громадського центру електронного урядування з Вінниці Тетяна Науменко та Олексій Севастьянович навчали присутніх теоретичним основам функціонування системи е-урядування в Україні та Східній Європі. Також вони представили практичний досвід Вінницької міської ради з впровадження технологій е-урядування.

Особливу зацікавленість учасників викликала інтерактивна мапа для звернень громадян міста Вінниці. За допомогою веб-доступу громадяни можутьінтерактивно подавати свої звернення або пропозиції по проблемним питанням, які будуть автоматично наноситись на мапу міста, крім того громадяни можуть використовувати дану мапу для отримання довідкової інформації.

Надзвичайно важливо сьогодні акумулювати весь позитивний досвід міст України в напрямку розвитку е-урядування та показати, що муніципалітети готові до відкритості, що вже багато важливих кроків в цьому напрямі зроблено і міста бажають рухатися далі та потребують створення відповідних умов на державному рівні.

Добавлено: 20-11-2012, 10:51
0
0

Похожие публикации


Наверх