онлайн казино Украины

Хто з суперників боїться Голицю?!

Хто з суперників боїться Голицю?!З неофіційних джерел інформації, стало відомо, що політичні опоненти кандидата в народні депутати України Михайла Голиці готують до випуску велики наклади друкованої продукції з недостовірною та негативною інформацією про нього.

Про це повідомляє у заяві до Служби безпеки, Генеральної прокуратури, Міністерства внутрішніх справа та Центральної виборчої комісії довірена особа кандидата по 208 виборчому округу Колесник О. В.

Зміст цієї продукції направлений на дискредитацію Голиці М.М. та введення виборців в оману.

Так політичні наклепники стверджують, що в разі обрання Михайла Голиці народним депутатом України, він буде нібито відстоювати інтереси іноземних держав та компаній, зокрема лобіюватиме інтереси китайських компаній з питань спільного оброблення землі, поселення китайських громадян у малонаселених регіонах.

Така інформація є відверто брехливою, вона повністю не відповідає політичній програмі та позиції кандидата по 208 виборчому округу Михайла Голиці.

Такі дії підпадають під ознаки злочину, передбаченому ст. 157 Кримінального кодексу України - перешкоджання вільному здійсненню громадянином свого виборчого права або права брати участь у референдумі, перешкоджання діяльності іншого суб'єкта виборчого процесу, ініціативної групи референдуму, комісії з референдуму, члена виборчої комісії, члена ініціативної групи референдуму, члена комісії з референдуму або офіційного спостерігача при виконанні ними своїх повноважень, поєднані з підкупом, обманом.

Кандидат в народні депутати України Михайло Миколайович Голиця, вважаючи неприпустимим нехтування цими основоположними принципами демократичного суспільства, звертається до правоохоронних органів України з проханням перевірити викладені вище обставини.

Добавлено: 11-10-2012, 11:30
0
0

Похожие публикации


Наверх