онлайн казино Украины

„Зелена Планета „ в Чернігові нагадала про № 12

„Зелена Планета „ в Чернігові нагадала про № 12Чернігівці переконалися на власні очі, що «Зелена планета» прагне вберегти Україну від екологічних катастроф, як глобальних, так і місцевих.

Молоді люди у зелених футболках та із зеленими парасольками пройшли від Валу до «Мега-центру» та знов повернулися на Красну площу Чернігова з піснями, нагадуючи про елементарне – берегти чистоту: чисту воду, чисту землі, чисті продукти.

Активісти «Зеленої планети», не тільки зверталися до чернігівців, а й роздавали візитки партії, спецвипуски журналу «Споживач». У ньому розповідається про те, як активісти «Зеленої планети» попередили екологічну катастрофу. До речі, адреса «Споживача» в Інтернеті http://spojivach.info/ .

На Красній площі Чернігова активісти «Зеленої планети» показали театральну сценку, як і на майдані перед «Мега-центром».

Акція тривала кілька годин. Її побачили тисячі чернігівців, як перехожих так і ті , хто знаходився у транспорті.

У чому переконалися чернігівці – чиста земля важливіша за сварки політиків, а чисті власні продукти важливіші за передвиборчу гречку.

Акція «Зеленої планети» сподобалася тим чернігівцям, хто по-справжньому любить своє рідне місто!

Наталя Чумак, студентка:

– Наше місто постійно розвивається. Це правильно. Але зелені насадження треба берегти. А чиста вода – це запорука нашого здоров’я. Я вважаю, що у цьому «Зелена планета» права на усі 100%.

Вадим Кононенко, підприємець:

– Я думаю майбутнє нашого Чернігова – за молоддю. Ця партія робить корисну справу, закликає берегти Чернігів і не смітити. Щоб берегти наше красиве, древнє і вічно молоде місто.

Іван Михайлович, пенсіонер:

– Уперше почув про «Зелену планету», бо політикою не дуже цікавлюся, Зате риболовлю люблю. Я за те, щоб зелені прийшли до влади і навчили усіх, як треба берегти рідне землю, повітря, воду. Тоді я не буду бачити гори сміття і пластику, як за Десною, біля озер, в Чернігові.

Діана, старшокласниця:

– Я голосувати ще не піду, але в нашій педагогічній сім’ї усі люблять природу. Моє батьки обурюються тим, яке ставлення до природи. Я в Інтернеті уже бачила сайт «Зеленої планети» http://zelenaplaneta.org/ . Мама дивилася там корисні поради. Я думаю, вона зацікавиться і цим журналом «Споживач».

Добавлено: 1-10-2012, 12:30
0
0

Похожие публикации


Наверх