онлайн казино Украины

Про європейські стандарти держслужби говорили з німцями

Про європейські стандарти держслужби говорили з німцями У рамках міжнародної зустрічі «Досвід європейських стандартів державної служби» заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Микола Стрілець зустрівся 22 вересня з делегацією Спілки молодих держслужбовців землі Північний Рейн-Вестфалія (Німеччина).

Повідомляє управління у справах преси та інформації облдержадміністрації.

Під час спілкування Микола Стрілець розповів гостям із Німеччини про основні напрями реформування державного управління, як головного чинника соціально-економічних реформ в Україні, і зокрема на Чернігівщині.

Він відмітив, що реформи потребують, безумовно, компетенції, дисципліни, здатності керівників приймати своєчасні рішення у своїй сфері відповідальності.

- Ми всі маємо зрозуміти, що на державній службі нам потрібні менеджери державного сектору, аналітики політики, озброєні сучасними вміннями до управління часом, управління змінами, аналізом вигод і витрат, - підкреслив заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації.

На його переконання, тільки такі фахівці зможуть забезпечити два основних вектори реформи державного управління: збільшення його ефективності та зменшення державних витрат на його утримання.

У свою чергу гості подякували за набутий досвід та поділилися приємними враженнями від перебування на Чернігівщині.

Добавлено: 25-09-2012, 11:00
0
0

Похожие публикации


Наверх