онлайн казино Украины

“Пахуча мітка” керівнику самоврядного органу

У той час, як народ України споживає продукт агітації за кандидата у Президенти України Юлії Володимирівни Тимошенко у вигляді захмарного рейтингу, який має свідчити про неймовірну підтримку більшості населення, жителі містечка Бахмач висловили своє бачення оцінки роботи команди “леді Ю”.
19 лютого активісти Бахмацького осередку ВО “Свобода” увійшли до службового кабінету т.в.о. голови райради Анатолія Бондара, який представляє ВО “Батьківщина”, і облили останнього лайном. Схоже, лише у такий спосіб громадські активісти змогли спонукати чиновника стати ближчим до людей, звернути увагу на їхні проблеми, які, до речі, якраз і має вирішувати орган місцевого самоврядування, очолюваний ним, дарма що тимчасово. Бо досі Бондар цинічно ігнорував інтереси громади, сконцентрувавшись на лобіюванні власних. Певне, мотив у нього один: поки при владі – вкрасти якомога більше, а потім – хоч потоп! І, не боячись помилитися, можу сказати, що така стратегія характерна для абсолютної більшості представників цієї політичної сили, а найперше – для її очільниці, бо риба, як відомо, гниє з голови.
Можливо, методи “свободівців” і виглядають дещо нахабно, однак таких чинуш, як Бондар та його однопартійці, можна примусити працювати на народ лише виявами прямого народовладдя, правдивого для справжніх патріотів і страшного для ворогів нашого народу!

  • 0
Добавлено: 19-02-2019, 20:23
0
1 299

Похожие публикации


Наверх