онлайн казино Украины

Нетвереза мати Оксани Макар побилася у барі, – правозахисниця

Нетвереза мати Оксани Макар побилася у барі, – правозахисницяЗа словами правозахисниці й керівника приймальні Української Гельсінської групи в Миколаєві Олени Кабашної, мати Оксани Макар Тетяна Суровицька, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, побилася в одному з барів міста.

"Спершу Суровицька відпочивала в компанії свого співмешканця та інших "товаришів" в одному з барів. Ближче до одинадцятої вечора між ними зав’язалася спочатку словесна сварка, а потім і бійка. Суровицька витягнула ніж”, – стверджує правозахисниця.

Вона зауважила, що жінку вдарили стільцем по голові. Вона кричала, що не зможе піти до суду у такому вигляді, а деякі відвідувачі кажуть, що знімали цю бійку на відео. Міліцію не викликали.

Як каже правозахисниця, мати загиблої Оксани Макар часто бачать в барах одного з мікрорайонів Миколаєва, де вона відпочиває, вживаючи дорогий алкоголь. Більше того, Кабашна запевняє, що в цьому районі Суровицька нещодавно придбала дві квартири.

До слова, кілька днів тому за недбале ставлення до батьківських обов'язків громадська жіноча організація "Дана" збирається подати до суду на матір загиблої Оксани Макар Тетяну Суровицьку.

Як відзначає керівник громадської приймальні Української Гельсінської спілки з прав людини в Миколаєві Олена Кабашна, наразі у Жовтневому райвідділі внутрішніх справ Миколаєва розглядається заява від імені цієї організації.

Добавлено: 20-11-2012, 11:34
0
0

Похожие публикации


Наверх