онлайн казино Украины

У Петербурзі чоловік підкинув голову свині у мечеть

У Петербурзі чоловік підкинув голову свині у мечеть24-річний Володимир Смірнов приніс до Соборної мечеті міста Санкт-Петербурга муляж бомби і свинячу голову.

Правоохоронцям вдалось затримати злочинця, його ув'язнили.

"Володимир Смірнов підозрюється в тому, що він, перебуваючи у соборної мечеті, тобто в місці масового скупчення мусульман, з метою збудження ненависті і ворожнечі, а також приниження гідності відносно вказаної групи осіб перемістив до воріт мечеті голову туші свині, прикріпив до неї муляж вибухового пристрою і залишив ці предмети у вказаному місці", - повідомляє прес-служба міста.

Проти молодого чоловіка порушили кримінальну справу за статтею "збудження ненависті і ворожнечі", йому загрожує п'ять років ув'язнення.

До слова, раніше Смірнова уже притягували до кримінальної відповідальності, у тому числі за злочини насильницького характеру, збудження ненависті або ворожнечі, а також за участь у незаконному обігу зброї.

Нагадаємо, у серпні відвідувачі мечеті в місті Монтобан на півдні Франції побачили біля входу в храм дві свинячі голови.

Добавлено: 9-11-2012, 11:56
0
0

Похожие публикации


Наверх