онлайн казино Украины

У Тернополі вилучили партію кокаїну на суму 6 мільйонів доларів

У Тернополі вилучили партію кокаїну на суму 6 мільйонів доларівВ учасників міжнародного наркотрафіку в Тернополі вилучили 30 кг кокаїну, вартість якого на "чорному ринку" може сягати 6 мільйонів доларів.

Партію наркотиків у Тернополі вилучили під час спецоперації з ліквідації каналу постачання кокаїну з країн Південної Америки в країни Євросоюзу та Україну, повідомляє Головне управління боротьби з організованою злочинністю МВС України.

Канал постачання наркотиків був налагоджений учасниками транснаціонального злочинного угруповання, до складу якого входили громадяни України, Польщі та Еквадору. Спецоперація одночасно проводилась на території трьох країн.

В результаті затримали 6 учасників угруповання, з яких 4 громадянина Еквадору, 1 українець та 1 - Республіки Польща.

"В Тернополі у злочинців вилучено 30 кг кокаїну, орієнтовна вартість на "чорному ринку" складає близько 6 млн доларів США", - сказано в повідомленні.

Зараз Головне слідче управління МВС України порушило кримінальну справу за фактом вчинення злочину, передбаченого ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів вчинене організованою групою в особливо великих розмірах).

До слова, під час прикордонно-митного контролю в пункті контролю "Хутір-Михайлівський", що на Сумщині, прикордонники виявили в одному з вагонів марихуану.

Добавлено: 19-10-2012, 13:12
0
0

Похожие публикации


Наверх