онлайн казино Украины

У США пограбували будинок Джобса

У США пограбували будинок ДжобсаУ американському штаті Каліфорнія пограбували будинок, який належав колишньому главі компанії Apple Стіву Джобсу. Злочинці вкрали гаманець і водійське посвідчення Джобса, діамантове кольє і сережки, дорогі годинники, а також комп'ютери, телефони та планшети фірми Apple.

The Wall Street journal пише, що пограбування сталося ще 17 липня, та детальну інформацію про цю подію журналістам повідомили лише через місяць. Загальна вартість вкраденого майна – більше $60 тисяч.

Наразі поліція за підозрою в скоєнні пограбування затримала 35-річного мешканця Каліфорнії Каріма Макфарліна. Йому загрожує більше семи років тюремного ув'язнення. Та у поліції думають, що злодій не знав, хто власник будинку.

"Ми вважаємо, що спершу злочинець не планував пограбувати саме будинок Джобса. Однак, увійшовши всередину, злодій, можливо, усвідомив, що це – не звичайний будинок", – каже місцевий прокурор Скотт Тсуі.

До слова, біографічний фільм про Стіва Джобса, сценарій якого охоплює життя покійного генерального директора Apple в період з 1971 по 2000 рік з'явиться у прокаті наприкінці цього року.

Добавлено: 15-08-2012, 12:51
0
0

Похожие публикации


Наверх