онлайн казино Украины

Під час допиту Луценка сержант "Грифону" втратив свідомість

Під час допиту Луценка сержант "Грифону" втратив свідомість
У Печерському районному суді Києва під час допиту екс-міністра Юрія Луценка раптово пролунав гуркіт. Невдовзі з'ясувалося: сержант спецпідрозділу судової міліції "Грифон", що забезпечує правопорядок в суді, втратив свідомість.

Головуюча суддя одразу оголосила 10-хвилинну технічну перерву в засіданні. "Грифонівця" із залу засідань винесли його колеги.

Як відомо, учасників засідання від присутніх у залі відмежовує дерев'яна перегородка, біля якої стоять співробітники "Грифона". У порівнянні з минулими засіданнями, коли на вулиці температура була вище 30 градусів за Цельсієм і в залі судових засідань було спекотно, сьогодні, 17 липня, клімат в залі комфортний, незважаючи на велику кількість присутніх.

Нагадаємо, український екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко почав давати вільні свідчення на суді у справі про стеження. Він заявив, що обвинувачення Генпрокуроратури не містять доказів ні винуватості, ні факту злочину, ні умислу.

Також під час допиту Юрій Луценко виклав правові норми ведення оперативно-розшукових заходів і підкреслив, що в справі немає рішення апеляційного суду, яким було продовжено прослуховування телефонів водія екс-першого заступника СБУ Володимира Сацюка Валентина Давиденка. Луценко також наголосив, що йому нічого не було відомо про обставини справи про отруєння Віктора Ющенка.

Добавлено: 17-07-2012, 14:30
0
0

Похожие публикации


Наверх