онлайн казино Украины

10 резервістів Нацгвардії не задоволені фінансовим забезпеченням, - прес-служба

10 резервістів Нацгвардії не задоволені фінансовим забезпеченням, - прес-службаКомандуванню Національної гвардії України відомо, що близько 10-ти резервістів першого батальйону Національної гвардії України не задоволені умовами несення служби та фінансовим забезпеченням.
Як повідомляє прес-служба Нацгвардії, після повернення із зони АТО, резервістам у посвідченні про відрядження було зроблено відповідний запис. Крім того, будуть зроблені і додаткові записи із вказівкою інших населених пунктів, куди вони були передислоковані.

Добові та премія за участь у діях АТО виплачена всім резервістам у повному обсязі згідно чинного законодавства. Наразі проводяться роз’яснювальні бесіди керівництвом Північного територіального управління Національної гвардії України щодо врегулювання проблемних питань,
- йдеться в повідомленні.

Окрім того, у Нацгвардії наголосили, що до відповідного закону будуть внесені зміни щодо набуття категорії резервістів та військовозобов’язаних, які брали участь у проведенні АТО, статусу учасників бойових дій.

Добавлено: 11-06-2014, 09:10
0
0

Похожие публикации


Наверх