онлайн казино Украины

«УДАР» перекуповує «Фронт Змін»

«УДАР» перекуповує «Фронт Змін»Поки лідери об’єднаної опозиції люб’язно всміхаються один-одному, демонструючи українській публіці справжність цього союзу, вірні їм партійці, на виконання вказівок своїх босів, роблять усе, щоб зміцнити свої позиції на політичній арені за рахунок своїх колег по коаліції.

Формально, керівники «УДАРу», «Батьківщини» чи «Свободи» намагаються досягти злагодженості та взаємопідтримки у боротьбі з їх провладними опонентами, а в реальності – кожна із зазначених політичних сил має власні інтереси та вигоду, для досягнення яких їх керівники не цураються «топити» своїх колег по опозиційній унії.

Навіть, доволі, молоде політичне утворення «УДАР» не відстає від своїх мудрих колег по опозиції, які вже, свого роду, аси у проведенні брудних політичних кампаній. Таку політичну зрілість «ударівців» доказує те, що вони вирішили поповнити свої ряди за рахунок членів регіональних фракцій «Фронту Змін», які виявилися не проти покращити своє фінансове становище, вступивши до лав партії «УДАР».

Зокрема, голова Рівненського обласного осередку «УДАР», нардеп Віталій Чугунніков звабив депутата «Фронту Змін» у Дубенській міській раді Віктора Богомазова до зміни партійного квитка та домовився з ним перетягнути з собою ще близько тридцяти колишніх місцевих «фронтовиків» під чемпіонське начало Володимира Кличка.

Крім фінансових благ за подібну міжпартійну рокіровку, Чугунніков пообіцяв благорозсудному Богомазову посаду очільника Дубенського міського осередку «УДАРу».

Безумовно, Віталій Чугунніков попередив Богомазова про те, що деталі зазначеної партійної переорієнтації не повинні мати розголосу, оскільки «УДАР» не бажає на даному етапі виникнення відкритої конфронтації з іншими політичними партіями, які стовідсотково відреагують на це вкрай негативно. Адже, потрібно й надалі демонструвати на людях опозиційну ідилію, щоб електорат вірив у непохитність та міць союзу борців зі владою.

Ну а до речі, якщо ви хочете зробити шикарний подарунок вашим близьким чи друзям, наприклад, подарувати оригінальна прикраса або купить иконы в подарунок то ви можете звернути вашу увагу на сайт royal-exclusive.com.ua. Мені коли я шукав щось оригінальне там дуже допомогли.

Добавлено: 27-09-2013, 21:32
0
0

Похожие публикации


Наверх