онлайн казино Украины

Хтось взагалі пам’ятає передвиборчу програму цієї пані? – Турчинов про Королевську

Хтось взагалі пам’ятає передвиборчу програму цієї пані? – Турчинов про КоролевськуНардеп від "Батьківщини" Олександр Турчинов прокоментував призначення лідерки партії "Україна – вперед" Наталії Королевської міністром соціальної політики.
"Все таємне рано чи пізно стає явним. От вже і "опозиціонерка" Королевська, яка завзято доводила на спонсорські мільйони свою опозиційність, призначена Януковичем до уряду Азарова", – написав Турчинов на своїй сторінці у Facebook.

Водночас, він наголосив що окрім зняття "опозиційних" масок, "за якими відкрилось цинічне обличчя звичайної зрадниці", в ситуації є ще один позитив.

"Хтось взагалі пам’ятає передвиборчу програму цієї пані? Дарма. Адже тепер у неї в руках опинились всі можливості реалізувати обіцянки, з якими вона йшла на ці вибори. Зокрема, однією із них була пенсія розміром у 500 євро для всіх пенсіонерів! Тому, шановні пенсіонери, можна вже займати черги за королевськими пенсіями, для якої ваше забезпечення з учорашнього дня стало прямим посадовим обов‘язком", – заявив нардеп.

Нагадаємо, вчора, 24 грудня, Президент України призначив лідерку партії "Україна – Вперед" Наталію Королевську міністром соціальної політики України.

Добавлено: 25-12-2012, 12:24
0
0

Похожие публикации


Наверх