онлайн казино Украины

Рибак закрив пленарне засідання: нардепи запрацюють через тиждень

Рибак закрив пленарне засідання: нардепи запрацюють через тижденьСьогоднішнє засідання парламенту закінчилось, а знову в пленарному режимі народні депутати запрацюють 25 грудня.
Цікаво, що нардепи досі не ухвалили голів та склад комітетів Верховної Ради. Раніше відповідні постанови планували розглянути сааме сьогодні.

В той самий час, джерело з Верховної Ради повідомило, що поки що між регіоналами, комуністами та позафракційними нардепами тривають торги за крісла у комітетах і портфелі в уряді.

"Новий склад уряду представлять пізніше – 25 грудня. Як поділять комітети, - це ніхто не скаже точно, оскільки все може змінитися в останню хвилину. Однак, швидше за все, комітети з питань бюджету, питань регламенту очолять представники Партії регіонів. Вони ігноруватимуть права опозиції, якій віддадуть комітети, які ні на що не впливатимуть", - повідомило джерело.

До слова, на сьогоднішньому засіданні Верховної Ради нардепи прийняли рішення про припинення депутатських повноважень прем'єр-міністра України Миколи Азарова.

Добавлено: 18-12-2012, 12:24
0
0

Похожие публикации


Наверх