онлайн казино Украины

Колишня дружина Власенка знає, чому його не випустили з країни

Колишня дружина Власенка знає, чому його не випустили з країниКолишня дружина Сергія Власенка Наталія Окунська на своїй сторінці у Facebook розповіла, чому її колишнього чоловіка вчора не випустили з країни.
“Власенко почав пожинати плоди власного свавілля. На сьогоднішній день він повинен мені значну суму і половину будинку, тому, відповідно до закону я написала заяву про обмеження його виїзду за кордон. Все справедливо .. Дивно, що в цьому хтось бачить політичний підтекст. Мені здається, що йому давно пора зрозуміти, що закон один для всіх і його потрібно просто виконувати ... Повинен - віддай і живи спокійно!”, - написала вона.

Нагадаємо, захисника екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко Сергія Власенка не випускають за межі країни абсолютно безпідставно.

Таку інформацію розповсюджує прес-служба "Батьківщини".

За даними опозиції, Державна прикордонна служба заборонила Сергію Власенку виїзд з країни і відмовилась пропустити народного депутата, який виїжджав за кордон для підготовки лінії захисту Юлії Тимошенко в Європейському суді з прав людини.

Добавлено: 15-12-2012, 10:24
0
0

Похожие публикации


Наверх