онлайн казино Украины

Доньці Тимошенко дали медаль за внесок у захист демократії

Доньці Тимошенко дали медаль за внесок у захист демократіїУ Женеві доньку української екс-прем'єрки Юлії Тимошенко Євгенію нагороджено медаллю форуму Crans Montana за внесок у захист демократії і прав людини.

"Ваша мама у в’язниці. Зараз ви боретеся зі злом, весь тягар знаходиться на ваших плечах. Поки ваша мама не з вами, поки вона у в’язниці, наш форум допоможе вам, і ми будемо з вами. Коли Юлія Тимошенко, яка зараз страждає, вийде з цього пекла у сяйві світла ранку – Україна буде інтегрована у глобальний демократичний світ", – заявив голова та засновник форуму Жан-Поль Картерон у Женеві, як повідомили у прес-службі "Батьківщини".

Євгенія Тимошенко подякувала за нагороду.

"Я, моя мама, усі люди, які страждають від несправедливості та приниження їх прав, сьогодні відчули вашу солідарність. Повертаючись до України, я відчуваю силу і мужність. Моя мама жертвує собою і живе боротьбою за Україну. Для неї неможливо здатися. Я дуже пишаюся її боротьбою за демократію. Я борюся за неї не тільки тому, що я її дочка. Я борюся за неї як українка, яка знає, що коли вона буде на свободі, в України з’явиться шанс, шанс на демократичне майбутнє", – каже Євгенія.

До слова, у Харкові на окрузі № 173, де знаходиться Качанівська колонія, не буде кандидатів ні від Об'єднаної опозиції, ні від УДАРу. Відтак, ймовірно, Юлія Тимошенко не зможе проголосувати за кандидата від опозиції.

Добавлено: 20-10-2012, 12:28
0
0

Похожие публикации


Наверх