онлайн казино Украины

Мірошниченко про камери спостереження: Демократія — дорога річ

Мірошниченко про камери спостереження: Демократія — дорога річПро те, що демократія - дорога річ, представник Президента України зазначив у коментарі про вартість камер відеоспостереження на виборчих дільницях.

Юрій Мірошниченко розказав, що відповідно до закону, відеоспостереження буде записувати процес підрахунку голосів, але транслювати його з усіх виборчих дільниць не буде технічної можливості.

"Ми голосували за те, щоб і процес голосування і процес підрахунку голосів перебував не просто під відеоспостереженням, а перебував під спостереженням, яке можна в прямому ефірі, в режимі онлайн спостерігати", - заявив представник Президента.

"Що ж стосується технічних можливостей, то потім з’ясувалося, що на деяких дільницях неможливо забезпечити режим онлайн, тому що немає таких технічних можливостей у тих мереж, які в Інтернет передають цей сигнал, тоді ми внесли з тим, щоби, якщо немає технічної можливості в режимі онлайн демонструвати хід голосування, а потім і підрахунку голосів, то записувати цю інформацію, і ця інформація буде зберігатись протягом року". – додав Мірошниченко.

Він наголосив, що закон передбачає спостереження не лише за процессом голосування, а й за підрахунком голосів.

"Це коштовна річ для України, і демократія - це дорога річ, але вона вартує того, щоб в неї інвестувати", - прокоментував Мірошниченко вартість встановлення камер спостереження на виборчих дільницях.

До слова, спостерігачі з Канади звітують про масові виборчі порушення в Україні. Впродовж останніх шести тижнів канадійці зафіксували факти масового підкупу виборців та зловживання адміністративним ресурсом.

Добавлено: 17-10-2012, 11:21
0
0

Похожие публикации


Наверх