онлайн казино Украины

Верховний суд України ймовірно очолить регіонал

Верховний суд України ймовірно очолить регіоналПосаду судді Верховного суду України ймовірно займе суддя Вищого спеціалізованого суду з розгляду цивільних і кримінальних справ Леонід Фесенко. 27 серпня вища кваліфікаційна комісія суддів рекомендувала його до призначення суддею ВСУ.

Як відомо, Леонід Фесенко з 1996 по 2006 рік був головою Апеляційного суду Луганської області, у 2006 році був обраний народним депутатом за списком Партії регіонів, а з жовтня 2010 року обіймає посаду голови Вищого спеціалізованого суду з розгляду цивільних і кримінальних справ, створеного указом президента Віктора Януковича.

Також відомо, що зараз на розгляді суду знаходиться касація екс-прем'єра Юлії Тимошенко, рішення за якою буде оголошено 29 серпня. Швидше за все Фесенко очолить ВСУ на безальтернативній основі. За час президентства Віктора Януковича подібна схема була випробувана кілька разів. З приходом Фесенка у ВСУ суду будуть повернуті повноваження, яких він позбувся в результаті судової реформи. Відновлення цих повноважень має намір домагатися сам Фесенко.

Добавлено: 28-08-2012, 14:09
0
0

Похожие публикации


Наверх