онлайн казино Украины

Київ подобається шведським фанам, вони готові доробити кемпінг самі

Київ подобається шведським фанам, вони готові доробити кемпінг саміШведські вболівальники освоюються в підготовленому для них таборі на Трухановому острові в Києві та при необхідності самі зможуть все в ньому полагодити.

"Були проблеми зі створенням цього табору. Всі про це знають. Але, здається, вони вирішуються. Сьогодні поставлять ресторан, він буде працювати", — сказав керівник організації шведських уболівальників "Camp Sweden" Ола Шьостетд в суботу в Києві.

За його словами, вже встановлено достатню кількість душових кабінок і туалетів.

"Але специфіка шведів така, ми говоримо: та годі, нас тут тисячі людей, дайте нам інструменти, ми все полагодимо", — сказав він.

Відповідаючи на питання про перші враження про Україну, Ола Шьостетд сказав, що був тут вже 11 разів і по-українськи сказав: "Привіт. Як справи? Дайте мені пива".

У свою чергу шведський фан Тобіас Віберг підкреслив, що його перше враження від країни дуже хороше.

"Мені подобається місто. Гарна погода", — сказав він, додавши, "це краще, ніж я очікував... якщо чесно, очікував побачити залишки Радянського Союзу".

Вболівальник також зазначив, що прецедентів спілкування з українською міліцією у нього не було.

"З приводу фільму ВВС. Ми бачили цей фільм, але це подача з одного боку", — сказала Тобіас Віберг, зазначивши, що схожі проблеми є і в Англії і в інших країнах.

"Якщо ми й зустрінемо людей, у яких свої переконання (расистів), для нас це не велика проблема", — додав він.

  • 0
Добавлено: 9-06-2012, 14:04
0
150

Похожие публикации


Наверх