онлайн казино Украины

Івано-Франківська та львівська міськради засідатимуть під Верховною Радою

Івано-Франківська та львівська міськради засідатимуть під Верховною Радою5 червня Львівська та Івано-Франківська міськради засідатимуть під парламентом. Тут місцеві депутати проведуть позачергову сесію. На обговорення винесли питання про неприпустимість розгляду Верховною Радою проекту закону "Про засади державної мовної політики".

Адже саме у вівторок народні обранці планують знову взятися за скандальний документ.

Голова фракції "ВО Свобода" в Івано-Франківській міськраді Роман Онуфріїв запевняє, що відгукнулися всі фракції, які сповідують українські цінності.

Тим часом у Луганську на захист буремного законопроекту піднялась ціла фракція Партії регіонів в міськраді. "Біло-сині" збиратимуть підписи за надання російській мові статусу регіональної. Втім, з самими ініціаторами акції "Рідна мова - російська" стався конфуз. На питання з початкової школи про кількість відмінків у російській мові вони відповіли лише з підказки філологів. А назвати хоча б один відмінок так і не змогли.

Тим часом опозиційні депутати і громадські активісти закликають усіх небайдужих прийти 5 червня під парламент і висловити протест проти прийняття мовного законопроекту. Як відомо, 24 травня саме через цей документ у парламенті побилися народні обранці.

  • 0
Добавлено: 1-06-2012, 20:47
0
205

Похожие публикации


Наверх