онлайн казино Украины

В Україні видали енциклопедію про Януковича

В Україні видали енциклопедію про ЯнуковичаПубліцист Сергій Руденко зібрав у своєму новому виданні "Янукопедія" 220 фактів, подій і персон, пов'язаних із Президентом України Віктором Януковичем, а в передмові зазначив, що ця книга - спроба систематизувати інформацію про чинного Главу держави.

"За десять років, які Янукович присутній у вищій політичній лізі, про нього сказано і написано багато. І про його судимості, і про друзів, і про соратників, і про ставлення до опонентів, і про багато іншого. Я спробував розширити наше уявлення про "континент Януковича" ... Адже з часом багато забувається - вчинки, висловлювання, емоції", - йдеться у передмові.

Повідомляється, що інформація, зібрана в "Янукопедії", представлена в алфавітному порядку - починаючи з прес-секретаря тоді ще прем'єр-міністра Януковича Тараса Аврахова, закінчуючи англійськими назвами книг Віктора Януковича - "Oppurtunity Ukraine" та "The time of professionals".

Наразі з енциклопедією про Януковича можна ознайомитися лише он-лайн - на порталі "Буквоїд", але не виключено, що з часом книга з'явиться і в друкованому варіанті.

До слова, Сергій Руденко - автор серії книг-досьє "Вся Президентська рать", "Уся прем'єрська рать", "Уся Юлина рать", "Уряд Юлії Тимошенко", "Чоловіки Юлії Тимошенко", "25 багатіїв України"

  • 0
Добавлено: 18-05-2012, 14:46
0
329

Похожие публикации


Наверх