онлайн казино Украины

МЗС України: Бойкот ЄВРО нагадує методи, які застосовувались у часи "холодної війни"

МЗС України: Бойкот ЄВРО нагадує методи, які застосовувались у часи "холодної війни"Голова Департаменту інформаційної політики МЗС України Олег Волошин заявив, що Україна вітає рішення ЄС не бойкотувати матчі ЄВРО-2012 в Україні, так як бойкот спортивних змагань задля досягнення політичних цілей – неприпустимий, бо це "нагадує методи, які застосовувались у часи "холодної війни".

"Ми не мали жодних сумнівів, що рішення буде саме таким, як його учора ухвалили і що ніхто всерйоз не говорив про бойкот. Оскільки усі розуміють, що нічого цим (бойкотом, - "24") досягти реально не можна. Ми вдячні усім нашим громадянам та політикам, зокрема, опозиційним, які, критикуючи владу, при цьому закликали не допустити бойкоту ЄВРО. І вдячні у першу чергу нашим партнерам у Польщі та Литві, які чітко й жорстко заявили: не тільки бойкот ЄВРО, а й будь-яка ізоляція України на західному напрямі якраз і шкодитиме розвиткові демократії та вирішенню тих проблем, якими опікуються наші партнери в Європі", – заявив Волошин.

Нагадаємо, через поводження з Тимошенко деякі європейські лідери бойкотують ЄВРО-2012. Першими про політичний бойкот Євро 2012 заговорили у Німеччині. Канцлер Ангела Меркель остаточного рішення ще не ухвалила, але її соратник — міністр навколишнього середовища закликав проігнорувати турнір своїх європейських колег.

  • 0
Добавлено: 15-05-2012, 15:49
0
153

Похожие публикации


Наверх