онлайн казино Украины

Начальник колонії: Тимошенко показує синці тим, хто правильно про них говорить

Начальник колонії: Тимошенко показує синці тим, хто правильно про них говоритьНачальник Качанівської виправної колонії Іван Первушкін заявляє, що Юлія Тимошенко показує свої "начебто набиті нашими конвоїрами синці" лише тим, хто правильно про них говорить.

Начальник колонії розповів, як став свідком розмови Тимошенко та людини, яка представляла інтереси Ніни Карпачової.

"Коли прибув представник омбудсмена, я особисто супроводжував його до камери Тимошенко. Там вона йому чітко сказала, коли той вже збирався йти: "У вас в подальшому все буде добре, я обіцяю, і передай це Ніні Іванівні". Які тут можуть бути ще питання?" - заявив Первушкін.

Він зауважив, що Тимошенко показує синці лише своїм соратникам.

"Вона вже другий раз відмовилась від судово-медичної експертизи. І це тому, що такий експерт може чітко пояснити як час виникнення синців, так і характер їх походження. Якщо вони там з’явилися вчора чи позавчора, а не майже тиждень тому, то експерт це скаже", - повідомив начальник Качанівської колонії.

Він також вкотре зазначив, що Тимошенко при перевезенні у лікарню "ніхто не бив".

Нагадаємо, раніше захист Юлії Тимошенко повідомив про те, що 20 квітня лідера "Батьківщини" перевели до лікарні "Укрзалізниці" силоміць. При цьому її вдарили в живіт та викручували руки.

За словами адвоката Сергія Власенка, екс-прем'єр Юлія Тимошенко оголосила голодування.

Сьогодні донька екс-прем'єр-міністра Євгенія Тимошенко повідомила, що стан її матері погіршився.

  • 0
Добавлено: 26-04-2012, 13:02
0
179

Похожие публикации


Наверх