онлайн казино Украины

Опозиція збере 150 підписів, щоб заслухати Пшонку і висловити йому недовіру

Опозиція збере 150 підписів, щоб заслухати Пшонку і висловити йому недовіруЗаступник голови Верховної Ради Микола Томенко повідомив, що на сьогодні вже "143 народних депутати поставили підписи".

Він висловив переконання, що "ми матимемо 150 підписів, які необхідні для того, щоб поставити питання про висловлення недовіри генеральному прокурору України".

"На наше глибоке переконання, нічні шоу на телебаченні повинні як страшний сон забутися", необхідно припинити практику, коли в телеефірі представник Генеральної прокуратури звинувачує без доказів когось із політиків", — заявив Микола Томенко.

За його словами, може статися, що таким же чином "ми завтра почуємо звинувачення на адресу одного із 46 мільйонів громадян України, що він убив 109 чоловік або 20 людей".

Заступник голови парламенту додав, що це нагадує анекдотичну ситуацію, коли "скажуть, що переплутали, але пам’ять залишилася".

На переконання Миколи Томенка, необхідно "створити прецедент адекватної оцінки за неправомірні дії, порушення презумпції невинуватості, якщо хочете, за хамство по відношенню до своїх політичних опонентів".

  • 0
Добавлено: 11-04-2012, 14:36
0
153

Похожие публикации


Наверх